Veel gestelde vragen

Het actuele aanbod van activiteiten waarvoor kan worden ingeschreven, vind je in de activiteitenkalender. Klik op de activiteit van interesse en je ziet de informatie over deze activiteit verschijnen. Ook zie je hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Voor een activiteit die vol is, kan niet meer worden ingeschreven. Wel is het mogelijk om de aanbieder per email informatie te vragen over plaatsing op een wachtlijst.

Om je kind aan te melden voor een activiteit is het allereerst nodig om je als ouder/verzorger op de site te registreren. Wanneer je oud genoeg bent om jezelf aan te melden en te betalen wanneer dat nodig is, dan kan dat natuurlijk ook.

Nadat je geregistreerd bent, kun je vervolgens één of meerdere kinderen/jongeren aanmelden. Voor elke nieuwe aanmelding in de toekomst hoef je je niet meer opnieuw te registreren; je logt dan in met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

De aanmelding wordt pas definitief na de betaling van de eigen bijdrage via iDEAL.

De eigen bijdrage kan voor ouders met een laag inkomen worden vergoed door het Declaratiefonds van de gemeente Goes. Voor meer informatie, bel de gemeente Goes, tel: 14 0113.

Ook kan stichting Leergeld Oosterschelderegio de eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk vergoeden. Voor meer informatie, kijk op de website van Leergeld Oosterschelderegio.

Geregeld worden er foto’s gemaakt tijdens de activiteiten. Soms wordt er een foto op deze website geplaatst. Heeft u er bezwaar tegen dat uw kind herkenbaar in beeld komt? Laat het ons weten via contact.

Share